Mechelen is een echt pittoresk dorpje met hele leuke restaurantjes en terrasjes.
We mogen dan ook met trots zeggen dat u in een 5-sterren wandel- en fietsgebied verblijft.
Deze wandel- en fietsroutes passeren voor het huis.
Aan de achterkant van het huis loopt een prachtige wandelroute langs de Geul.
In Mechelen vind je nog een echte slager, bakker en kleine supermarkt.
Dit alles op nog geen 2 minuten loopafstand.
Wil je een dagje naar de stad dan zijn Maastricht en Aken in 30 min met de auto te bereiken.
Verder is Mechelen goed bereikbaar met het openbaar vervoer en stapt u in de bus op nog geen 100 meter van de studio.

Maastricht

Maastricht is een bruisende stad waar u de historie in een bourgondische sfeer kunt proeven. Op zoek naar de beste plek om te winkelen of om lekker in het zonnetje van een terras te genieten? Dan bent u in Maastricht op de juiste plaats. Geniet van een heerlijk pilsje op het levendige Vrijthof, geniet van de historische binnenstad, maak een boottocht over de Maas of bezoek een van de vele musea. De hoofdstad van Limburg heet u van harte welkom!

Aachen

Vlak over de grens vinden we de bruisende wereldstad Aachen. Een stad die beroemd is om haar Dom uit de tijd van Karel de Grote en waar altijd wat te beleven is en waar u kunt genieten van de gezellige Duitse sfeer. Na een panoramische (bus)rit door het Heuvelland rijdt u zo het centrum binnen. Bezoek een van de vele historische bezienswaardigheden in de oude binnenstad, wandel binnen in een van de vele musea of bezoek een van de vele evenementen.

Het Heuvelland

In dit met vijf sterren bekroonde landschap liggen nostalgische dorpjes en authentieke stadjes verscholen tussen groene weides en kleurrijke hoogstamboomgaarden. De Geul en Gulp, die eeuwen geleden het landschap vormden, kabbelen nu rustig voort. Denk je aan het Heuvelland, dan denk je aan wandelgebieden, ongerepte bossen en oneindige weilanden. Laat je telkens weer verrassen door schitterende vergezichten, holle wegen en echte vakwerkboerderijen. De regio nodigt uit tot een ware ontdekkingstocht voor jong en oud!